Скочи на садржај

USLUGE

Limarija

Popravka ogrebotina i manjih oštećenja – Ukoliko vaše vozilo ima sitne ogrebotine ili manja oštećenja na karoseriji, naš tim autolimara može da ih popravi bez problema. Naši autolimari koriste najnovije tehnologije i materijale kako bi vaše vozilo izgledalo kao novo.

Popravka većih oštećenja – Ako je vaše vozilo pretrpelo veća oštećenja na karoseriji, možemo da vam pomognemo i da vratimo vaše vozilo u prvobitno stanje.

Popravka oštećenja od korozije – Korozija je čest problem kod starijih vozila. Možemo vam pomoći u otklanjanju korozije i popravci oštećenja koja su uzrokovana korozijom. Naši autolimari koriste najbolje materijale kako bi vaše vozilo bilo zaštićeno i izgledalo kao novo.

Mehanika

U našem auto servisu nudimo širok spektar usluga kako bi vaš automobil bio u najboljem mogućem stanju. Naš mali servis uključuje zamenu ulja i filtera za ulje, vazduh, gorivo i polen. Takođe, vršimo kontrolu i popravku kočionog i upravljačkog sistema. Uz to, nudimo zamenu seta kvačila, kao i zamenu diskova i pločica.

Sve ove usluge vršimo kvalitetno i efikasno, sa ciljem da vaš automobil bude u sigurnom i ispravnom stanju.

Farbanje

Farbanje vozila je jedna od najvažnijih usluga koju nudimo u našem auto servisu, jer je ona ključna za estetski izgled vašeg vozila.

Postupak farbanja vozila uključuje brušenje oštećenja, pripremu površine i nanošenje premaza boje kao i laka. Kod nas se koriste isključivo najkvalitetniji materijali, kako bi farba bila trajna i postojana. Nakon nanošenja premaza, vršimo i poliranje kako bi boja bila besprekorna i sjajna.

Obraćamo pažnju na svaki detalj i trudimo se da vaš automobil izgleda savršeno. Bez obzira da li se radi o manjem popravku ogrebotine ili o kompletnom farbanju vozila, mi garantujemo vrhunski kvalitet usluge.

Punjenje klime

Punjenje klime je važna usluga za održavanje optimalne temperature i kvaliteta vazduha u vašem vozilu. Vršimo pregled vašeg sistem klime kako bi utvrdili da li postoji curenje gasa ili neispravnost, a zatim ga napunimo odgovarajućom količinom rashladnog sredstva kako bi se postigao optimalni radni kapacitet. Sve to će omogućiti da u vašem vozilu uživate u udobnoj vožnji bez obzira na vremenske uslove.

Vulkanizerske usluge

Od vulkanizerskih usluga nudimo zamenu guma, balansiranje guma, popravku probušenih guma, čuvanje guma u našem hotelu.

Vršimo brzu zamenu guma uz prethodno zakazivanje.

Tu smo da vam pružimo najbolju uslugu i kvalitetne gume po pristupačnim cenama.

Šlep služba

Naša šlep služba je namenjena samo našim klijentima koji popravljaju svoje vozilo u našem auto servisu. Ukoliko se nađete u nevolji na putu, mi smo tu da vam pomognemo.

Naša šlep služba je opremljena različitim vozilima, uključujući šlepere, kamione i specijalizovane platforme za prevoz različitih vrsta vozila.